U bevindt zich hier: Home

Buitenschoolse opvang

 

Zus en Zo is gespecialiseerd in activiteitengerichte buitenschoolse op
vang voor kinderen van 4 tot 13 jaar in Rotterdam (Hillegersberg, Nesselande) en Lansingerland.

Geïnspireerd door brede scholen in Scandinavie en mediterrane sferen zoeken wij naar samenwerking met onderwijs, cultuur-, welzijn-, en sport organisaties. School verzorgt educatie en BSO Zus en Zo vrije tijd. Allen streven naar optimale groei en ontwikkeling van het kind vanuit haar expertise.

Op deze website treft u informatie over onze organisatie, diensten (en activiteiten), vestigingen, prijzen, vacatures en kunt u vrijblijvend inschrijven. Op onze facebook pagina (klik links) ziet  u een foto impressie en hieronder filmpjes. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. 

 

Reserveer nu alvast in uw agenda:We vinden het geweldig te kunnen aankondigen dat wij in de zomervakantie weer op Zus en Zo-zomerkamp gaan!

 

Na de zomervakantie start Zus en zo met Peuteropvang bij de Hildegaertschool in Hillegersberg. Meer informatie leest u hier PEUTEROPVANG TERRA 

Op Woensdag 12 april en op woensdag 17 mei van 11:30 tot 13:00 kunt u langskomen voor een rondleiding en om kennis te maken met de leidsters. Voor de peuters zijn er leuke activiteiten. 

Peuterkennismakingsochtenden bij de Oosthoek

Wij organiseren bij basisschool de Oosthoek in Bleiswijk leuke kennismakingsochten voor peuters. Inschrijven via info@kzz.nl.

Klik hier voor het Kennismakingsprogramma

 

 

Zwemlessen

Regelmatig starten er weer zwemlessen voor diploma A,B,C en Zwemvaardigheden 1, 2 en 3. Meer...

 

Big-Time

We bieden een speciaal talent programma BIG TIME voor kinderen vanaf groep 5 in 4 stromingen. Meer...